top of page

CALENDARI D'ACTIVITATS 

Durant el curs, tot i els dissabtes d'esplai, participem en activitats ben variades.

Des d'excursions amb famílies fins a les esperades colònies d'estiu, passant pels dinars conjunts.

Aquí te les expliquem perquè no te'n perdis ni una!

IMG_1795.JPG
FOTOS
i BERENAR

Després d'un llarg estiu, famílies i monitores ens reunim per reviure aquells fantàstics dies d'estiu que vam passar a les colònies o de ruta.

DSC04557_edited.jpg
PUJADA A LA MOLA

Un fantàstic diumenge per gaudir de la natura, la bona companyia i un bon esmorzar a la Mola juntament amb l'esplai La Trepa. Una excursió assequible per totes les edats.

IMG_9210_edited_edited.jpg
SOPAR de
NADAL

Després de veure la increíble actuació de la colla dels Arquers als pastorets, celebrem juntes l'entrada a les vacances de Nadal amb un sopar carregat de sorpreses.

barcelona-monasterio-monserrat-001.jpg
ROMERIA

Durant aquest cap de setmana fem la tradicional  pujada a Monserrat. Durant el dia cada una de les colles puja des d'un punt diferent i un cop adalt fem nit allà. 

DSC00958_edited.jpg
COLÒNIES
SETMANA
SANTA

Durant 4 dies marxem a una casa de colònies per disfrutar totes juntes. Son un petit avanç de les coloònies d'estiu!

DSC00691_edited.jpg
ACAMPADA

L'Aplec de Togores és una de les activitats preferides dels infants i és que no hi ha res com envoltar-se de natura i acampar després de fer una caminada fins a l'ermita de Togores. L'endemà la colla dels mofetes ens ofereixen un esmorzar per subvencionar-se la ruta de l'estiu.

IMG_1795_edited.jpg
DINAR
d'ESTIU

Ens acomiadem d'un curs d'esplai, i quina millor manera de fer-ho que tots plegats fent un gran dinar.  A més a més ens acomiadem, amb molta pena, dels monitors i monitores que deixen l'esplai.

DSC02866.JPG
COLÒNIES
d'ESTIU

El gran esdevieniment que durant tot l'any esperem, i perfecte per tancar elscurd d'esplai! Catorze dies d'activitats, riures i més riures. I cada any a una casa de colònies nova per descobrir.

bottom of page